WAKE UP AS A DREAMER, STAY AWAKE AS A BELIEVER

Over BWN

Sta op! Het moment is aangebroken om jouw lifestyle te herzien.

Iedereen is uniek; beïnvloed door zijn fysiologische, sociale en culturele eigenheid. Wij bieden jou een geweldige omgeving aan om jouw avontuur te gaan bewandelen. Of jij er nu bent om gebalanceerde gezondheid te creëren, gewichtsverlies, spiertoename en/of voor sportprestaties. Bij ons ben jij aan het juiste adres voor een op maat gemaakte voedings- en/of trainingskeuzes om de gewenste resultaten te behalen.

AANVOERDER & BWN COACH

Redsley van Frederici

Geboren in het jaar 1995, als een sportief jongetje. Als een klein jongetje kwam ik in aanmerking door mijn jeugdvrienden met voetbal. Een sport die ik tot aan de dag van vandaag nog steeds beoefend, in een gezellig vriendenteam.

Op mijn 15e-jarige leeftijd raakte ik onschuldig zwaar geblesseerd aan mijn knie. In die periode voelde ik me gebroken en verslagen. Kon niet meer voetballen, moest aantal operaties ondergaan en de revalidatie was van lange duur. Keep ya head up, een gezegde dat werkt. Tijdens een voetbalwedstrijd kan je ondanks je flink achterstaat, alsnog met de winst naar huis gaan. Met die metafoor wilde ik geen product zijn van mijn tegenslag worden. Met de assist (advies) van mijn fysiotherapeut begon ik op mijn 18e-jarige leeftijd met fitnessen.

Het was voor mijn een onbekende wereld, wist niet wat ik kon verwachten. Vond ik het leuk? Eerlijk gezegd nee! Ik had zeker mijn ups & downs momenten. Zoals eerder verteld, ik wilde graag met de winst naar huis gaan.

Ik dook in de wereld van fitness, begon te ontdekken wat fitness is en hoe ik het in mijn voordeel kan gebruiken. Ging opzoek naar opleidingen om sport-gerelateerde certificaten te behalen.

Door het behalen van mijn certificaten, het leren kennen van gemotiveerde mensen en het social media bracht het mijn een positief beeld van fitness. Begon ik daarin ook mijn eigen in identiteit te ontdekken en dat leverde iets heel moois op.

WIE NIET WAAGT, WIE NIET WINT

Bodyweightness

Bodyweightness is opgericht voor jullie, door jullie. We zijn er om mensen te supporteren door middel van coaching, training & voeding en door het opbouwen van betere gewoontes. Om een optimale transformatie te creëren moet motivatie, lifestyle & performance centraal staan.

Het bereiken van succesvolle avonturen voor ambitieuze individuen, duo’s en/of groepen. Dat is het drijfveer & passie, waar wij bij BWN opzoek zijn en willen nastreven. Bij BWN pakken we het aan door het aanbieden van online coaching, het geven van personal trainingen aan individuen & duo’s en door onze uitdagende groepstraining.

Opgeven is nooit een optie en daar geloven we bij Bodyweightness ook erin. Tegenslagen zijn er om onze doelen te verdedigen en te aanvallen om te laten zien, dat we ready te zijn om ons avontuur te gaan overmeesteren.

Upgrade your mind

Gratis adviesgesprek