BWN COACH

We trainen je slimmer, niet harder

Ik geloof in intensief trainen, eten om je lichaam van brandstof te voorzien en er plezier aan beleven. Als u niet van fitness houdt wat heeft het dan voor zin?!

Ontmoet jouw bwn coach
Ontmoet jouw BWN COACH

Redsley van Frederici

Fysiek en mentaal fit gezond is, wat ik vanaf kleins af aan altijd was. Een sportieve jongen die ervan hield om te gaan bewegen in alle vormen en maten. Door een zware knieblessure, wat ik op een jonge leeftijd opliep, begon ik op mijn 18e leeftijd met fitness. De struggle, tegenslagen en ongemotiveerd zijn heb ik ook helaas mogen ervaren, echter ontdekte ik door het proberen van verschillende stijlen van fitness, de echte potentiƫle waarde van de fitness.

Waarom Bodyweightness

Sportgerelateerde opleiding

Ik heb de volgende opleiding/cursussen gevolgd en behaald.

Performance PT Coach Level 1
Fitness Trainer
Fundamentals of Strength & Conditioning Program Design
Fat Loss Fundamentals

Groepslesinstructeur

Naast mijn eigen bedrijf, ben ik ook werkzaam als groepslesinstructeur bij sportschool Peak Fit in Silvolde.

Vooruitzicht Peak Fit

Waarom bodyweightness

Word zelfverzekerd, gemotiveerd en geniet weer!

Ik heb Bodyweightness opgericht, zodat ik mensen kan helpen en het opbouwen van eerlijke relaties met onze klanten boven alle andere dingen. Het is voor ons van het grootste belang dat we elke persoon als een individu behandelen, en we hebben een volledig begrip met welke route ze afleggen, waar ze vandaan komen en waarmee ze in hun leven worden geconfronteerd. Een uitstekende lichamelijke gezondheid kan ook helpen bij het ontwikkelen en behouden van een betere geestelijke gezondheid. Als jij net bent begonnen met trainen, maar je wilt het beste uit jouw sessies halen, dan ben ik hier om jou te helpen. Als jij al een tijdje aan het trainen bent maar het gevoel hebt dat je vastzit aan jouw vooruitgang, zal ik jou laten zien hoe jij het plateau kunt overwinnen en weer resultaten kunt zien. Door bij ons te trainen, word jij zelfverzekerd, meer gemotiveerd om te sporten en klaar om van jouw leven te genieten.

“FOCUS ON YOUR GOAL”

Ben jij klaar om te veranderen?

Begin vandaag nog

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis adviesgesprek via telefoon of videochat, leer hoe jij het maximale uit jouw training kan halen en ontvang een advies gebaseerd op jouw fitnessdoel.