#BWNCOACH

WE TRAINEN JOU SLIMMER, NIET HARDER!

Weet waarvoor je traint, binnen Bodyweigthness geloven we in functioneel/doelgericht trainen.

Ontmoet jouw #BWNCOACH

ONTMOET JOUW #BWNCOACH

REDSLEY VAN FREDERICI

Van jongs af aan was, ik fysiek en mentaal aanwezig. Een sportieve jongen die ervan hield om te gaan bewegen in alle vormen en maten. Door een zware knieblessure wat ik op een 15e leeftijd opliep, had einde gemaakt van aan mijn sportieve beweging heden. Op mijn 18e ontdekte ik een andere manier van bewegen/sporten in vorm van fitness. De struggle, tegenslagen en ongemotiveerd zijn heb ik ook helaas mogen ervaren, echter ontdekte ik door het proberen van verschillende stijlen van fitness, de echte potentiƫle waarde van de bewegen.

Waarom Bodyweightness
Redsley van Frederici - BWN Coach - Bodyweightness

SPORT GERALTEERDE OPLEIDING(EN)

Jouw #BWNCOACH bezit over de volgende sport gerelateerde opleiding(en):

Calisthenics Trainer A
Performance PT Coach Level 1
Core Conditioning Specialist
Fundamentals of Strength & Conditioning Program Design
Fat Loss Fundamentals

WAAROM BODYWEIGHTNESS

WORD ZELFVERZEKERD, GEMOTIVEERD EN GENIET WEER!

Bodyweightness is opgericht om mensen te kunnen supporteren en het opbouwen van eerlijke relaties met onze leden boven alle andere dingen. Het is voor ons van het grootste belang dat we elke persoon als een individu behandelen en we hebben een volledig begrip met welke journey ze afleggen. Waar ze vandaan komen en waarmee ze in hun leven worden geconfronteerd. Een uitstekende lichamelijke gezondheid kan ook helpen bij het ontwikkelen en behouden van een betere geestelijke gezondheid. Als jij graag zal willen beginnen met trainen, als jij net bent begonnen met trainen, als jij al een (langere) tijd bezig bent met trainen. Dan is bodyweightness er in elke gevallen voor jou om jouw journey te gaan realiseren. Door bij ons te trainen, word jij zelfverzekerd, meer gemotiveerd om te sporten en klaargestoomd om van jouw leven te genieten.

“FOLLOW YOUR OWN JOURNEY”

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN VERANDERING?

START VANDAAG MET JOUW JOURNEY

Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis adviesgesprek via telefoon of videochat, leer hoe jij het maximale uit jouw journey kan halen en ontvang een advies gebaseerd op jouw fitness journey.