#BWNCOACH

We trainen jou slimmer, niet harder!

Weet waarvoor je traint, binnen Bodyweigthness geloven we in functioneel/doelgericht trainen.

Ontmoet jouw #BWNCOACH
ONTMOET JOUW #BWNCOACH

Redsley van Frederici

Fysiek en mentaal fit gezond is, wat ik vanaf kleins af aan altijd was. Een sportieve jongen die ervan hield om te gaan bewegen in alle vormen en maten. Door een zware knieblessure, wat ik op een jonge leeftijd opliep, begon ik op mijn 18e leeftijd met fitness. De struggle, tegenslagen en ongemotiveerd zijn heb ik ook helaas mogen ervaren, echter ontdekte ik door het proberen van verschillende stijlen van fitness, de echte potentiƫle waarde van de fitness.

Waarom Bodyweightness

Sportgerelateerde opleiding

Ik heb de volgende opleiding/cursussen gevolgd en behaald.

Calisthenics Trainer A
Performance PT Coach Level 1
Core Conditioning Specialist
Fundamentals of Strength & Conditioning Program Design
Fat Loss Fundamentals
Waarom bodyweightness

Word zelfverzekerd, gemotiveerd en geniet weer!

Ik heb Bodyweightness opgericht, zodat ik mensen kan helpen en het opbouwen van eerlijke relaties met onze klanten boven alle andere dingen. Het is voor ons van het grootste belang dat we elke persoon als een individu behandelen, en we hebben een volledig begrip met welke route ze afleggen, waar ze vandaan komen en waarmee ze in hun leven worden geconfronteerd. Een uitstekende lichamelijke gezondheid kan ook helpen bij het ontwikkelen en behouden van een betere geestelijke gezondheid. Als jij graag zal willen beginnen met trainen, als jij net bent begonnen met trainen, als jij al een (langere) tijd bezig bent met trainen. Dan is bodyweightness er in elke gevallen voor jou om jouw doel te gaan realiseren. Door bij ons te trainen, word jij zelfverzekerd, meer gemotiveerd om te sporten en klaargestoomd om van jouw leven te genieten.

“FOCUS ON YOUR GOAL”

Ben jij klaar om te veranderen?

Begin vandaag nog

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis adviesgesprek via telefoon of videochat, leer hoe jij het maximale uit jouw training kan halen en ontvang een advies gebaseerd op jouw fitnessdoel.