#BWNTRAININGSSCHEMA

JOUW JOURNEY START HIER!

Bodyweightness biedt jou een gepersonaliseerd trainingsschema aan. Wat ervoor zorgt dat jij niet alleen resultaat boekt gaat boeken, maar ook de ware kracht uit jezelf gaat ontdekken.

Heb jij hulp nodig?

GEPERSONALISEERD

TRAININGSSCHEMA OP MAAT

Zit je vast in jouw trainingsschema? Zie jij op dit moment geen resultaat meer? Weet jij niet meer zo goed wat je moet doen om een twist te creëren? Een gewenst lichaam is het resultaat van consequent trainen. Door op de juiste manier te trainen ontwikkel jij meer spiermassa en/of val jij af. Wil jij graag een houvast creëren en op een verantwoordelijke manier gaan trainen? Dan ben jij bij Bodyweightness aan het juiste adres! Met een gepersonaliseerd trainingsschema van Bodyweightness, waarbij jouw doel centraal staat en zonder zorgen.

Wat kan het jou opleveren?

#BWNTRAININGSSCHEMA VOOR JOU?

Waarom jij starten met trainingsschema van Bodyweightness

Gecertificeerde #BWNCOACH
Beste prijs- en kwaliteitverhouding
Gepersonaliseerde trainingsschema binnen 48 uur
Resultaat wordt geboekt

VERWACHTING

NIET ZOMAAR EEN SCHEMA

Ben jij zoekende naar een trainingsschema? Dan is internet de geschrikte plek daarvoor. Je komt daar zo makkelijk aan een trainingsschema echter is de vraag, werkt dat voor jou? Op het internet vind je zonder een twijfel een schema voor gebruik, echter bij Bodyweightness werken we niet met een standaard copy & paste schema. Iedereen heeft zijn eigen doel en eigen manier van trainen, elkaar kopiëren is daarvoor niet nodig. Wij gebruiken jouw wensen en behoefte om tot een geschrikt trainingsschema te komen. Jouw keuze qua trainingssplit en oefeningen is daarbij lijdend. Heb jij last van blessure of mag jij een bepaalde oefening niet uitvoeren is ook lijdend.

Wat zijn de kosten?

“DE SLEUTEL NAAR SUCCES, IS HET GELOOF IN JOUZELF!”

PRIJSTLIJST

TRAININGSSCHEMA VAN BWN

€15,-

PER #BWNTRAININGSSCHEMA

Binnen 48 uur in jouw mailbox

Opmaat gemaakt

Training split naar keuze

Excel bestand

Beschikbaarheid voor vragen

Ben jij klaar om te veranderen?

Begin vandaag nog

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis adviesgesprek via telefoon of videochat, leer hoe jij het maximale uit jouw training kan halen en ontvang een advies gebaseerd op jouw fitnessdoel.