Mijn verhaal

Over BWN

Hallo, ik ben Redsley van Frederici, jouw (Online) Performance Fitness Coach,  ook wel jouw BWN Coach en de trotse oprichter & eigenaar van Bodyweightness. Het is mijn passie en missie om mensen te begeleiden op hun reis naar een fittere, gezondere en krachtigere versie van zichzelf.

MIJN VERRHAAL

Het begon met een diepe liefde voor fitness en een drang om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Als kind had ik al een passie voor sport, vooral voor voetbal. Tot op de dag van vandaag speel ik met veel plezier in een vriendenteam, geniet ik van de gezelligheid en de sportieve sfeer. Op jonge leeftijd kreeg ik te maken met een knieblessure, een uitdagende periode waarin ik leerde over veerkracht en vastberadenheid. Ik ben echter dankbaar voor deze ervaring, omdat het me sterker heeft gemaakt.

Net zoals je tijdens een voetbalwedstrijd ondanks een grote achterstand nog kunt winnen, wilde ik ook na mijn tegenslag niet verslagen worden. Op advies van mijn toenmalige fysiotherapeut ben ik op 18-jarige leeftijd begonnen met fitness, wat een keerpunt bleek te zijn in mijn herstel en verdere ontwikkeling.

Met mijn groeiende passie voor fitness nam ik de beslissing om mijn enthousiasme om te zetten in actie door verschillende opleidingen te volgen en sport-gerelateerde certificaten te behalen. Ik wilde mijn ambitie als performance trainer waarmaken en anderen helpen hun doelen te bereiken.

GECERTIFICEERD IN CALISTHENICS & METABOLIC CONDITIONING

Als een gecertificeerde trainer in Calisthenics en Metabolic Conditioning, geloof ik sterk in de kracht van lichaamsgewichtoefeningen en effectieve trainingsstrategieën om kracht, uithoudingsvermogen en algehele prestaties te verbeteren. Mijn expertise stelt me in staat om programma’s te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelen.

JOUW SUCCES IS MIJN PRIORITEIT

Bij Bodyweightness staat jouw succes centraal. Ik begrijp dat iedereen unieke behoeften en doelen heeft. Daarom ontwerp ik een plan dat perfect bij jou past. Of je nu wilt werken aan gewichtsverlies, spieropbouw, functionele kracht of algehele fitheid, ik ben er om je te begeleiden op elke stap van je reis.

We geloven sterk dat opgeven nooit een optie is. Tegenslagen zijn er om ons sterker te maken en om onze doelen te verdedigen. We zien ze als uitdagingen die we kunnen overwinnen en als kansen om te laten zien dat we klaar zijn om onze avonturen te overwinnen. Bij BWN moedigen we je aan om uit je comfortzone te stappen, je grenzen te verleggen en te streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

We bieden inspirerende coaching en uitdagende trainingen aan om je te helpen je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen. Laten we samen aan de slag gaan en beginnen met jouw reis naar succes!

Mijn coachingbenadering is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden en een diepgaande kennis van voeding, training en prestatieoptimalisatie. Samen zullen we aan je doelen werken en je helpen om je volledige potentieel te bereiken.

BEGIN JOUW REIS NAAR SUCCES

Of je nu net begint aan je fitnessreis of op zoek bent naar manieren om je bestaande trainingen naar een hoger niveau te tillen, ik ben hier om je te ondersteunen. Samen kunnen we obstakels overwinnen, nieuwe hoogten bereiken en je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of als je wilt ontdekken hoe mijn online performance fitness coaching je kan helpen je doelen te bereiken. Laten we samen werken aan jouw succesverhaal!

Train

Transform

Succeed

Begin jouw reis met een gratis proefles!