Mijn verhaal

Over BWN

Hé daar, ik ben Redsley van Frederici, de drijvende kracht achter Bodyweightness en ik sta klaar om jou te helpen transformeren naar een fittere, gezondere versie van jezelf. Laten we samen aan de slag gaan!

MIJN VERHAAL

Mijn reis begon met een diepe liefde voor fitness en een verlangen om anderen te helpen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Als kind was sport, vooral voetbal, mijn passie. Vandaag de dag speel ik nog steeds met plezier in een vriendenteam, genietend van de gezelligheid en de sportieve sfeer. Op jonge leeftijd kreeg ik te maken met een knieblessure, een uitdagende periode waarin ik veerkracht en vastberadenheid ontwikkelde. Ik ben echter dankbaar voor deze ervaring, omdat het me sterker heeft gemaakt.

Vergelijkbaar met een voetbalwedstrijd waarin je ondanks een grote achterstand nog kunt winnen, wilde ik na mijn tegenslag niet opgeven. Dankzij het advies van mijn fysiotherapeut ben ik op 18-jarige leeftijd gestart met fitness, wat een cruciale wending bleek te zijn in mijn herstel en verdere groei.

Door mijn groeiende passie voor fitness nam ik de beslissing om mijn enthousiasme in actie om te zetten. Ik volgde verschillende opleidingen en behaalde sportgerelateerde certificaten, met als doel mijn ambitie als performance trainer te verwezenlijken en anderen te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

GECERTIFICEERD IN CALISTHENICS & METABOLIC CONDITIONING

In mijn rol als gecertificeerde trainer in Calisthenics en Metabolic Conditioning, koester ik een diep geloof in de impact van lichaamsgewichtoefeningen en doelgerichte trainingsstrategieën. Mijn streven is om jou te begeleiden op jouw reis naar een fittere, gezondere, en krachtigere versie van jezelf.

JOUW SUCCES IS MIJN PRIORITEIT

Bij Bodyweightness staat jouw persoonlijke groei centraal. We begrijpen dat iedereen diverse doelen heeft, of je nu werkt aan gewichtsverlies, spieropbouw, functionele kracht of algehele fitheid.

Bij BWN zijn we overtuigd dat opgeven nooit een optie is. Tegenslagen zijn leermomenten die ons versterken en onze doelen verdedigen. We beschouwen obstakels als uitdagingen om te overwinnen en als kansen om te laten zien dat we klaar zijn voor onze avonturen. BWN stimuleert je om uit je comfortzone te treden, je grenzen te verleggen en te streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ontdek de kracht van onze inspirerende coaching en uitdagende trainingen, ontworpen om je te begeleiden bij het verleggen van grenzen en het ontketenen van je volledige potentieel. Laten we samen jouw reis naar succes beginnen!

Wetenschappelijke methoden en diepgaande kennis van training, voeding en prestatieoptimalisatie vormen de basis van mijn coachingsbenadering. We zullen samenwerken om je doelen te bereiken en jouw volledige potentieel te realiseren.

BEGIN JOUW REIS NAAR SUCCES

Of je nu aan het begin staat van je fitnessreis of op zoek bent naar manieren om je huidige trainingen naar een hoger niveau te tillen, ik ben hier om je te ondersteunen. Laten we samen obstakels overwinnen, nieuwe hoogten bereiken en streven naar de beste versie van jezelf.

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor vragen of om te ontdekken hoe mijn online performance fitness coaching je kan ondersteunen bij het bereiken van je doelen.Laten we samen werken aan jouw succesverhaal!

Train

Transform

Succeed