WAKE UP AS A DREAMER, STAY AWAKE AS A BELIEVER

Trainingsschema

Sta op! Het moment is aangebroken om jouw lifestyle te herzien.

Iedereen is uniek; beïnvloed door zijn fysiologische, sociale en culturele eigenheid. Wij bieden jou een geweldige omgeving aan om jouw avontuur te gaan bewandelen. Of jij er nu bent om gebalanceerde gezondheid te creëren, gewichtsverlies, spiertoename en/of voor sportprestaties. Bij ons ben jij aan het juiste adres voor een op maat gemaakte voedings- en/of trainingskeuzes om de gewenste resultaten te behalen.

Trainingsschema op maat

Ieder individu heeft zijn eigen doel voor ogen, waardoor het kiezen van een trainingsschema net zo ingewikkeld is als het kiezen van een dieet. Ze zijn er in alle soorten en maten. Toch is het niet zo makkelijk om een schema te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

Wil jij graag afvallen, spiermassa opbouwen, sterker worden en/of een atletische bouw creëren, maar je hebt geen idee hoe je dat het beste kan aanpakken? Dan ben je bij Bodyweightness aan het juiste adres voor een trainingsschema op maat! We creëren een schema die volledig is aanpast op jouw persoonlijke wensen en behoeftes, waardoor jij niks anders dan blijvend resultaat gaan zien!

BWN

Coach

  • Performance PT Coach
  • Calisthenics Trainer A & B
  • Fitness Trainer A
  • Metabolic Conditioning Coach Certification
  • Core Conditioning Specialist

aanbod

Upgrade your mind

Gratis adviesgesprek